LabNL is dé nieuwe vakbeurs voor laboratorium technologie.

LabNL 2023

LabNL is dé nieuwe vakbeurs voor laboratorium technologie. Op LabNL vind je praktische oplossingen en tools die je direct kunt inzetten in je eigen lab.

Locatie
Beurs- en congresgebouw
Datum
-

LabNL is dé nieuwe vakbeurs voor laboratorium technologie. Op LabNL vind je praktische oplossingen en tools die je direct kunt inzetten in je eigen lab. Wat is er allemaal te zien en te horen? Allereerst uiteraard een beursvloer met ruim 60 exposanten uit de laboratorium branche. Ga met ze in gesprek en leg ze jouw uitdagingen en vragen voor. Zij laten je graag de nieuwste technologieën en oplossingen zien. Ook het conferentieprogramma is een reden om naar de beurs te komen.

Een ijzersterk programma behandelt actuele thema’s. In korte seminars en workshops geven we oplossingen waar je direct mee uit de voeten kunt. Denk bijvoorbeeld aan een workshop 'De eerste stappen richting een lean laboratorium' of een workshop 'Welke kolom kies ik voor welke applicatie'. Bekijk het complete programma op de website van LabNL.

Dus wacht niet langer en registreer je voor een bezoek! LabNL vindt plaats van 26 - 28 september 2023 in Jaarbeurs Utrecht.

Boek je hotel voor dit event