Open Monday

Open Monday 2 oktober 2023

Locatie
Beatrixgebouw Jaarbeurs
Datum
-

Iedere eerste maandag van de maand zijn alle showrooms van Fashion & Lifestyle op etage 2 geopend. Op 2 oktober zijn ook alle showrooms van etage 3: Kitchen & Dining en Home & Living geopend.

Bij Trade Mart Utrecht vind je alles onder één dak. Binnen de segmenten Fashion & Lifestyle, Kitchen & Dining en Home & Living, bieden we een ruim aanbod aan koken en wonen, modeaccessoires en meer.
Kom langs en zie, voel en proef de nieuwste trends. Laat je inspireren door de exposerende leveranciers en het ruime aanbod aan topmerken die zij vertegenwoordigen. Bij Trade Mart Utrecht vind je alles wat je nodig hebt om vooruit te lopen op wat jouw klanten vragen.

In de kalender op de site vind je de inkoopmaandagen en zie je welke merken aanwezig zijn. Voor toegang hoef je je alleen gratis te registreren.

Tijdens de Retailbeurs, die twee keer per jaar plaatsvindt, is ook de eerste etage: Jewels & Watches geopend en kun je juwelen en horloges inkopen. De Najaarsbeurs zal van 10 - 12 september plaatsvinden.