Jaarbeurs padellen

Jaarbeurs opent deze zomer indoor padelbaan

Utrecht, 5 juli 2024 – Deze zomer verandert de beursvloer van Koninklijke Jaarbeurs in een indoor padelbaan. Van 5 juli tot en met 1 september opent de Utrechtse evenementenlocatie zes dubbel courts voor iedereen die van padellen houdt. De tijdelijke padelbanen zijn een gezamenlijk initiatief van Jaarbeurs, Heineken en Rekré Sports en wordt mede mogelijk gemaakt door Majesty Padel. Door deze samenwerking kunnen zowel recreatieve als competitieve spelers in Utrecht hun hart ophalen en is de stad nog een faciliteit van deze populaire sport rijker. 

Opening en faciliteiten

De feestelijke opening vindt plaats op 5 juli om 16.00 uur in Jaarbeurs hal 12 aan de Fentener van Vlissingenkade. In de hal staan zes dubbel courts waardoor er volop ruimte is voor zowel individuele spelers als groepen. Voor de deur is een ruime fietsenstalling aanwezig, zodat bezoekers gemakkelijk met de fiets kunnen komen. Daarnaast zijn er voldoende parkeerplaatsen beschikbaar op P4 en P6 van Jaarbeurs voor bezoekers die met de auto komen. Naast de padelbanen is er ook horeca aanwezig.

Bedrijfsuitjes en toernooien

Niet alleen individuele spelers zijn welkom; ook bedrijven kunnen de padelbanen afhuren voor bedrijfsuitjes of toernooien. Dit biedt een unieke kans om teambuilding te bevorderen en collega's op een sportieve manier samen te brengen. De banen kunnen eenvoudig gereserveerd worden voor bedrijfstoernooien, waardoor bedrijven de mogelijkheid hebben om onderling de strijd aan te gaan en een gezellige dag te beleven.

Maak een reservering voor een padelbaan

Voor meer informatie en reserveringen kan je terecht op padeljaarbeurs.nl. De padelbanen zijn dagelijks geopend van 10.00 tot 23.00 uur. Jaarbeurs is goed bereikbaar met de fiets, het openbaar vervoer, parkeermogelijkheden op P4 en P6.

Padellen bij Jaarbeurs