VIV

VIV lanceert nieuw concept

Koninklijke Jaarbeurs organiseert een verscheidenheid aan beurzen en evenementen voor verschillende sectoren. Zo zijn er onder andere de BouwBeurs voor de bouwsector, de Dutch Health Week voor de gezondheidszorg en ICT & Logistiek voor de logistieke branche. Naast deze nationale beurzen is Jaarbeurs ook actief op de internationale markt met VIV. VIV is het wereldwijde kwaliteitsevent voor de dierlijke-eiwitindustrie waar professionals, die actief zijn in de productie van pluimveevlees, eieren, varkensvlees, vis en zuivel, elkaar ontmoeten. VIV vindt plaats in Nederland, Abu Dhabi, Filippijnen, Turkije, China, Thailand, Rwanda, India, Indonesië, Vietnam.


VIV launcht Horti Agri Next (HAN)
Van 20 t/m 22 november 2023 vindt tijdens de ‘Abu Dhabi Agriculture and Food Security Week’ de 4de editie van VIV MEA (Middle East Africa) plaats. Gelijktijdig met VIV MEA wordt een nieuw concept gelanceerd: Horti Agri Next (HAN) MEA 2023. Deze nieuwe beurs is gericht op professionals in de agrarische sector en laat nieuwe producten, innovaties en technologieën zien. Daarmee is de gehele voedselketen, zowel dierlijk als plantaardig, in Abu Dhabi vertegenwoordigd. Hiermee leveren de beurzen een belangrijke bijdrage aan de wereldwijde vraag naar productie van (dierlijk) voedsel. 

Birgit Horn, Managing Director van VIV Worldwide:

“We creëren met VIV bewustzijn bij exposanten, bezoekers en andere stakeholders en promoten innovaties en nieuwe concepten die toekomstbestendige voedselsystemen bevorderen.”

Birgit Horn