World of Dinos

World of Dinos

Locatie
Jaarbeurs Event & Exhibition Centre
Datum
-

Deze winter nemen levensgrote dinosaurussen de Jaarbeurs in Utrecht over. Help jij Ranger Tom tussen 16 december 2023 en 21 januari 2024 in zijn onvergetelijke ontdekkingstocht? Trotseer alle uitdagingen, kijk de meest angstaanjagende dino’s in de ogen en beleef de spannendste avonturen. Maar pas op! Je bezoek is niet zonder gevaar.

De perfecte combinatie van plezier en educatie
Hoe groot was Omeisaurus? Wat was de meest angstaanjagende dino? En hoe snel kon Pterodactylus vliegen? Ga als echte avonturier op ontdekkingstocht door World of Dinos en leer alles over dinosaurussen, hun leefomgeving en hun gewoontes. Weet jij alle vragen van de speurtocht te beantwoorden?

Wordt een echte dinoranger in de kidszone
Ga op jeepsafari, maak een ritje in op een dino of ga als een echte ranger opzoek naar bijzondere opgravingen. Misschien sla jij zelfs wel een balletje op de dino golfbaan. Voor jong en oud is er van alles te beleven in de avontuurlijke kidszone van World of Dinos!

Jaarbeurs Utrecht
Deze kerstvakantie vind je World of Dinos weer terug in de Jaarbeurs Utrecht, hal 2. Deze centrale locatie in Nederland van meer dan 6.500 m2 maakt plaats voor meer dan 60 levensechte dino’s. Met een brullende T-rex en een razendsnelle Velociraptor ga je weer even terug in de tijd!