MeetUP SEO content jaarbeurs agenda frankwatching

Meetup SEO-content

Een middag vol met praktische tips, handvatten en cases voor de optimale SEO-aanpak. Haal het maximale uit je content met onder andere AI en social SEO.

Locatie
Vergadercentrum Jaarbeurs MeetUp
Datum
| -

AI-technologie als ChatGPT, Bard en Midjourney heeft een ongekende impact op zoekmachineoptimalisatie (SEO). Ondertussen is ook social search aan een opmars bezig, en staan TikTok en Instagram op het punt om Google te verslaan als #1 zoekmachine. Hoe ziet de optimale SEO-aanpak eruit voor contentmakers? Hoe haal je het maximale uit je content en social search? En welke rol speelt AI bij het vergroten van de online zichtbaarheid van jouw organisatie?

Laat je tijdens deze Meetup inspireren om de juiste next step te zetten. We trappen de middag af met een praktische sessie over niet te missen trends in 2024. Je krijgt veel tips, handvatten en cases op het vlak van content, (online) autoriteit, AI en social SEO. Luister naar best practices, stel je brandende vragen aan de experts en praat, onder het genot van een drankje en hapje, gezellig na met vakgenoten.