exposeren bij beurzen Jaarbeurs

Exposeren bij beurzen en events van Jaarbeurs

Waarschuwing: valse facturen in omloop

Exposeren bij Jaarbeurs

Wanneer mensen samenkomen ontstaan er mooie dingen. Dat geldt ook voor de beurzen die de Jaarbeurs organiseert. Met 29 eigen titels zorgen wij ervoor dat organisaties in contact komen met de klanten van morgen. Jaarlijks komen 2,5 miljoen bezoekers bij Jaarbeurs over de vloer. We faciliteren groei en ontwikkeling in verscheidende segmenten: We organiseren events en zijn actief in de markten bouw & installatie, industrie, logistiek, IT, media, zorg, onderwijs, travel en leisure. 

Onze ervaring en expertise delen we graag, zodat jij deze kennis kunt inzetten bij het voorbereiden van jouw beursdeelname. Wij adviseren je graag tijdens een persoonlijk gesprek. 

kracht van live

Onze beurzen

Het verbinden van vraag en aanbod en exposanten daarbij in contact brengen met de juiste doelgroep(en) staat voor ons centraal. Een overzicht van onze eigen beurzen vind je hieronder:

*Wordt georganiseerd in opdracht van KCI 

**Wordt georganiseerd in opdracht van FPT-Vimag

Welkom bij Jaarbeurs

Wij geloven dat er een plek moet zijn waar je elkaar écht kunt ontmoeten. Ontmoeten om te groeien.

Ooit opgericht om handel en nijverheid te bevorderen en daarmee voorspoed te stimuleren. Nu meer dan 100 jaar later, vormt dit ideaal nog steeds ons fundament.

We bieden én creëren de ruimte om groei te versnellen: als mens, als organisatie, als markt. Op een duurzame, veilige en slimme manier.
Live en online.
Vanuit het centrum van het land, in het hart Utrecht, met oog voor jou.

JaarbeursUtrecht_JoniIsraeli

Duurzaamheid

In onze webshop voor exposanten is bij elke keuze duidelijk aangegeven wat de duurzamere opties zijn. Bij de standbouw levert het gebruik van herbruikbare materialen in plaats van bewerkt hout bijvoorbeeld een enorme milieuwinst en afvalbesparing op.

Kies bij onze horeca voor meer plantaardige alternatieven. Of overweeg meubilair gemaakt van plastic uit de Utrechtse gracht. Voor verlichting kiezen we exclusief voor energiezuinige ledverlichting. Momenteel zorgen deze duurzame keuzes al voor besparing op bijna tienduizend bomen per jaar. 

Duurzaamheid

Innovatie

Jaarbeurs heeft als doel om de meest duurzame en smart venue en organiser van Europa te worden, een onmisbare schakel in de Nederlandse economie. Zo organiseren en faciliteren we kennisontwikkeling en ontmoeting op een innovatieve manier, met als doel duurzame groei.

Bij Jaarbeurs zijn wij host van verschillende beurzen en evenementen. Onze digitale producten en diensten kunnen flexibel worden ingezet zodat er per merk en klant gekeken kan worden naar de beste match.

App - en meer

Zo zorgen wij voor een succesvolle beursdeelname

Al meer dan 100 jaar organiseren wij evenementen. Onze ervaring en expertise delen we graag, zodat jij deze kennis kunt inzetten bij het voorbereiden van jouw beursdeelname. Wij adviseren je graag tijdens een persoonlijk gesprek.

 

Klaar om jouw klanten van morgen te ontmoeten?

Onze account managers staan voor je klaar en beantwoorden al je vragen. Ze adviseren je graag over de mogelijkheden en zoeken samen met organisaties naar de beste invulling van een beursdeelname.