Partners, Awards & Certificeringen

We zijn trots om een aantal zeer belangrijke certificaten en onderscheidingen in onze branche te mogen dragen. We zijn lid van diverse verenigingen en initiatieven om ervoor te zorgen dat onze bekendheid niet alleen nationaal, maar ook internationaal de juiste doelgroepen bereikt. Actieve deelname en samenwerking met belangrijke partners in Utrecht, de regio en de branche staan centraal, waardoor we blijven streven naar excellentie en innovatie.

23-rood Congreslocatie van het jaar - Jaarbeurs

Beste Congreslocatie van het Jaar 2023

Jaarbeurs ontving de publieksprijs Beste Congreslocatie van het Jaar 2023 en 2022, uitgereikt door vaktijdschrift MEETINGS.
UFI Digital Innovation Award 2022 - rode achtergrond.png

UFI Digital Innovation Award 2022

UFI is de wereldwijde associatie van evenementenlocaties en -organisatoren. In 2022 ontvingen we met trots de Digital Innovation Award voor de ontwikkeling van de Jaabeurs Live app.
award

UFI Sustainable Development Award 2022

UFI is de wereldwijde associatie van evenementenlocaties en -organisatoren. In 2022 mochten we de Sustainable Development Award in ontvangst nemen.
Green Key Goud Jaarbeurs

Green Key Goud sinds 2010

Golden Green Key is het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven. Jaarbeurs is sinds 2010 in het bezit van het gouden Green Key certificaat; het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranc
Jaarbeurs Certified Healthcare Venue.png

Green Healthcare Compliant Venue

Jaarbeurs bezit het Green Healthcare Certificaat, uitgegeven door Compliant Venues Ltd. Er gelden strikte regels gelden voor farmaceutische bedrijven bij het organiseren, sponsoren of deelnemen aan medische evenementen en congressen.
YOIN Excellent Meeting Places Jaarbeurs

YOIN Excellent Meeting Place

In 2023 mochten wij het kwaliteitslabel van YOIN Excellent Meeting Places in ontvangst nemen.

Duurzame relaties met betrokken partners

Voor onze dienstverlening bouwen we op ons uitgebreide, (inter)nationale netwerk van leveranciers en samenwerkingspartners. We werken samen om kennis te delen met branchegenoten, de stad Utrecht op de internationale kaart te zetten en bij te dragen aan de economische groei en een rijk cultureel leven in Utrecht en in Nederland.

  • YOIN Excellent Meeting Places is hét betrouwbare kwaliteitsmerk voor congres- en evenementenlocaties. YOIN excellent meeting places adviseert, ondersteunt en beoordeelt locaties onafhankelijk op kwaliteit, deskundigheid, betrouwbaarheid, innovatie en service. De criteria waarop de audit gebaseerd zijn, sluiten aan bij o.a. het bouwbesluit, regel- en wetgeving en inkoopcriteria van overheden en corporates. 

  • Golden Green Key is het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche. Jaarbeurs is al sinds 2010 in het bezit van het gouden Green Key certificaat. Daarmee tonen we er alles aan om te doen om goed te zijn voor onze planeet, zonder dat onze gasten moeten inleveren op de beleving.

  • Jaarbeurs bezit het Green Healthcare Certificaatuitgegeven door Compliant Venues Ltd. Er gelden strikte regels gelden voor farmaceutische bedrijven bij het organiseren, sponsoren of deelnemen aan medische evenementen en congressen. Jaarbeurs heeft een grondige audit-, assessment- en trainingsoplossing ondergaan, en heeft het nodige certificaat behaald. Hiermee kunnen we onze naleving van deze voorschriften aantonen.

  • Om de kwaliteit te kunnen blijven bieden voor evenementen in de medische sector zijn diverse van onze eventmanagers tot Healthcare Championdoor Compliant Venues Ltd. Hier kregen ze verdiepende kennis en begrip in de regulaties en het bedrijfsbeleid van de internationale gezondheidssector. Hiermee kunnen we een betere service verzorgen en goede medische events neerzetten.

  • We ontvingen in 2020 als eerste evenementlocatie van Nederland het Kiwa keurmerk COVID-19 preventiemaatregelen. Dit keurmerk toont onze bezoekers en organisatoren dat Jaarbeurs de hoogste veiligheidsnormen heeft toegepast.