Evenementenlocatie Congressen Vergaderruimte Beurzen Online events

Dé evenementenlocatie in Utrecht

Bezoek Jaarbeurs als

Vind de perfecte locatie voor jouw evenement

Organiseer je een evenement en ben je op zoek naar een geschikte evenementenlocatie? Jaarbeurs in Utrecht heeft verschillende ruimtes ingericht voor allerlei soorten zakelijke en publieke evenementen. Zo vind je bij ons opnamestudio’s voor online events, zoals een talkshow of webinar, maar ook vergaderruimtes voor trainingen en meetings. Daarnaast kun je ook grotere evenementen organiseren bij Jaarbeurs, zoals beurzen en congressen.

Bij het organiseren van een evenement is de locatie een belangrijk punt. Wanneer je Jaarbeurs als evenementenlocatie kiest dan hoef je je geen zorgen te maken over originaliteit, bereikbaarheid, parkeergelegenheid en extra services, zoals catering en event support. 

Stem op Jaarbeurs

Jaarbeurs is genomineerd voor Beste Congreslocatie van 2022

Met 105 jaar ervaring, een duidelijke groene missie en een team met veel passie en enthousiasme, staan wij iedere dag klaar om samen met jou een succesvol congres of inspirerend event neer te zetten.

Vorig jaar wonnen we de Zilveren prijs voor Beste Congreslocatie 2021. Dit jaar gaan we voor Goud! Help jij ons mee? Jouw stem is goud waard!

Waarom jouw evenement bij Jaarbeurs organiseren?

Jaarbeurs Utrecht is veel meer dan alleen vierkante meters. Met onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij goed inspelen op jouw wensen en behoeften voor zakelijke evenementen. We denken met je mee over de inrichting en uitvoering en bieden alles wat je daarvoor nodig hebt: heerlijke catering en restaurants, goede techniek en een persoonlijke accountmanager. Evenementen organiseren zit in ons DNA!

Bij de Congreslocatie van het Jaar verkiezing van 2021 hebben we Gouden Prijs in Midden-Nederland en de Zilveren Prijs op nationaal niveau gewonnen, prachtige erkenningen van onze klanten.

Een zakelijk evenement is bij ons pas succesvol als de organisator en alle bezoekers tevreden zijn. Hoe kunnen wij jou verder helpen?

Event support Jaarbeurs - Ondersteuning tijdens jouw vergadering, congres of beurs

Onze opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een:

Bij Jaarbeurs krijg je meer dan alleen de vierkante meters

Ben jij klaar voor die eerste stap naar een spetterend event? Bekijk Jaarbeurs digitaal van binnen tijdens de virtuele tour en kies de ruimte waar jij naar op zoek bent.

Evenementenlocatie Midden-Nederland

Onze evenementenlocatie in Utrecht is dé plek voor het organiseren van tal van kleine en grote business evenementen, live en online: van vergaderingen en trainingen tot talkshows, congressen, netwerkbijeenkomsten en beurzen

De ligging van onze locatie, in het hart van het land is voor iedere bezoeker ideaal. Er is genoeg parkeergelegenheid rondom Jaarbeurs met vier eigen parkeerterreinen. Een groot evenement organiseren voor grote groepen is dus geen probleem. Kom je met het openbaar vervoer? Jaarbeurs ligt op loopafstand van station Utrecht Centraal en is dus eenvoudig te bereiken per bus en tram.

Jaarbeurs venue located heart of the Netherlands.png

Wil je weten wat onze klanten van ons vinden? Lees de eventcases

Evenement organiseren in Jaarbeurs

Evenementen komen in allerlei soorten en maten. Jaarbeurs in Utrecht heeft speciaal voor elk zakelijk event een ruimte beschikbaar gemaakt. Organiseer je een netwerkbijeenkomst? Bekijk dan de mogelijkheden van de TransitZone foyer in ons congrescentrum SupernovaBen je op zoek naar een congreslocatie met een luxe sfeer? Ook dan zijn er verschillende mogelijkheden, zoals het Beatrix Theater.

Wil jij ook nú waardevolle events organiseren, maar weet je niet waar je moet beginnen? Bij Jaarbeurs begeleiden we je naar een veilig en impactvol business event en nemen je zorgen weg.

Jaarbeurs Supernova Progress Congreszalen Utrecht

Duurzame evenementen

De Jaarbeurs gelooft in een wereld waar we zorgvuldig omgaan met elkaar en onze omgeving. Waar de impact op de aarde wordt verminderd door hergebruik van grondstoffen, het controleren en reduceren van afval en de opwekking van eigen groene energie. Waar we lopen, fietsen en de trein nemen. Ons bewust zijn van onze onderlinge verschillen en die omarmen, zonder iemand tekort te doen.

We geloven in een wereld die groter is dan de ruimte die wij bieden. Met de 2,3 miljoen mensen die we jaarlijks ontvangen kunnen we een positieve impact hebben op onze omgeving en de mensen die we raken.

Duurzaam tapijt