Dutch Health Hub

Evenementenlocatie voor de zorgsector

Wij hebben een passie voor de zorgsector.

Jaabeurs heeft de juiste certificaten in huis om aan de specifieke regelgeving voor medische evenementen te voldoen. Onze eventmanagers zijn getraind om voor deze sector de mooiste evenementen te coördineren.

Jouw event voor de zorg wordt een succes met Jaarbeurs en Dutch Health Hub

Je wilt een event met impact voor de zorgsector organiseren bij Jaarbeurs. Met zo veel mogelijk relevante deelnemers en sterke sprekers. Hoe pak je dat aan? En hoe breng je het krachtig onder de aandacht van een specifieke doelgroep?

Onze eventmanagers hebben de benodigde expertise om events in de zorgsector te organiseren en helpen je graag verder!

Dutch Health Hub is een initiatief van Jaarbeurs en brengt professionals en organisaties uit health en life sciences samen. Het ultieme doel: betere, toegankelijke, betaalbare en duurzame zorg.

Wil je weten hoe Jaarbeurs en de Dutch Health Hub jou helpen om maximaal rendement uit jouw zorgevent te halen?

Jaarbeurs gecertificeerde Healthcare Venue

Bij Jaarbeurs hebben we hart voor de gezondheidszorg en begrijpen we de specifieke vereisten die er gelden bij het organiseren, sponsoren of bij deelname aan een medisch congres. Omdat er strikte regels gelden voor farmaceutische bedrijven bij het organiseren, sponsoren of deelnemen aan medische evenementen en congressen, waarbij de kosten openbaar moeten worden gemaakt in het transparantieregister van de gezondheidszorg, heeft Jaarbeurs een grondige audit-, assessment- en trainingsoplossing ondergaan, gecreëerd door Compliant Venues Ltd om onze naleving van deze voorschriften aan te kunnen tonen.

Hiermee hebben wij het Green Healthcare Certificaat behaald, waarmee wij aantonen dat wij het compliance-beleid en specifieke wensen en benodigdheden kunnen ondersteunen die bij het organiseren van een bijeenkomst in de medische sector worden gevraagd.

Diverse teamleden zijn ook opgeleid en hebben de titel Healthcare Champion gekregen.

Jaarbeurs Healthcare Compliant Venue Netherlands Utrecht.png

Dutch Health Week

We kijken terug op een geslaagde Dutch Health Week. Met tientallen inspiratiesessies en beurstours over actuele zorgthema’s, een groot aantal zorginnovaties en vijftien partnerevents! 

Dutch Health Week is het grootste en meest inspirerende evenement voor gezondheid en zorg. Hier groeit de beweging die de duurzame transformatie van de zorg faciliteert en versnelt. Dutch Health Week werd dit jaar van 13 t/m 18 juni 2022 in Utrecht georganiseerd door Jaarbeurs.

Vind de beste locatie voor jouw evenement

Kelly van der Velden

Ik sta klaar om te helpen

Kelly van der Velden-Otten
Accountmanager en Healthcare Champion
"Als een van de Jaarbeurs' Healthcare Champions ben ik goed getraind om jullie specifieke behoeften te begrijpen en daarin te voorzien. Ik kijk ernaar uit om jullie bijeenkomst tot een succes te maken"

Perfecte bereikbaarheid in het hart van het land

Jaarbeurs in Utrecht is de grootste beurs- en congreslocatie van Nederland en biedt een breed scala aan vergader- en zakelijke evenementenfaciliteiten voor 2 tot 1500 deelnemers en een hallencomplex verdeeld over 11 zalen met een totale oppervlakte van 100.000 m2.

Onze evenementenlocatie is gelegen in het centrum van Utrecht, op 5 minuten loopafstand van het Centraal station en het hart van het centrum en beperkte afleiding van toeristische bezienswaardigheden.

Luchthaven Schiphol is via een directe treinverbinding binnen 20 minuten te bereiken en met de auto binnen 40 minuten, ideaal voor de internationale bezoekers van jullie evenement.

Door de centrale ligging van Utrecht is station Utrecht Centraal het knooppunt van het nationale treinnetwerk, met directe verbindingen naar alle grote steden in Nederland en gemakkelijke treinverbindingen naar grote Europese steden. Voor afgevaardigden die rijden heeft Jaarbeurs in totaal 4.300 parkeerplaatsen.

Het UMC (Universitair Medisch Centrum Utrecht) en de Uithof (Utrecht Science Center) zijn gemakkelijk te bereiken, evenals elk ander groot medisch centrum in het land zoals Radboud UMC, AMC, WKZ, TU Delft.

Jaarbeurs venue located heart of the Netherlands.png