Beurzen en grote events B2B en B2C organiseer je in het Jaarbeurs Event & Exhibition Centre

Beurs- en congresgebouw

Organiseer jouw beurs of evenement in de hallen van Jaarbeurs in Utrecht

In het beurs- en congresgebouw van Jaarbeurs creëer je bijzondere ontmoetingen. Van B2B en B2C beurzen tot spectaculaire concerten en waanzinnige shows.

Direct naast het station

De evenementenlocatie bevindt zich op loopafstand van Utrecht Centraal station.

10 hallen beschikbaar

86.000 m2 oppervlakte aan beursvloer voor jouw evenement.

Meer dan 100 jaar expertise

Al meer dan een eeuw zijn wij de verbinder van mensen, merken en markten.

Persoonlijke service

Jouw persoonlijke accountmanager is jouw aanspreekpunt.

Samen maken wij van jouw event een succes

Bij Jaarbeurs werken we hard om elk creatief idee werkelijkheid te laten worden. De 10 evenementenhallen in ons Beurs- en congresgebouw in Utrecht bieden je eindeloze mogelijkheden en zijn geschikt voor een breed scala aan activiteiten, waaronder vakbeurzen, evenementen, feesten en concerten. 

Blije gezichten, tevreden bezoekers. We zorgen ervoor dat alle bezoekers met een goed gevoel naar huis gaan. Samen bespreken we alle wensen en ideeën en stap voor stap werken aan het realiseren daarvan. Wij denken met je mee, brengen je in contact met onze partners en blijven scherp.

Jannemarije Spruitenburg

We helpen je graag

Key Accountmanager Jannemarije

Heb jij een gaaf idee voor een evenement of beurs? En zoek je hiervoor een grote centraal gelegen evenementenlocatie? In ons beurs- en congresgebouw hebben wij de expertise en ruimte voor jouw evenement in Utrecht.

Neem contact met mij op. Ik vertel je graag meer over alle mogelijkheden in onze evenementenlocatie in Utrecht.

eec@jaarbeurs.nl  +31(0)30 295 58 81

De eindeloze mogelijkheden van onze beurshallen

Het Jaarbeurs beurs- en congresgebouw bestaat uit een beurscomplex met 10 hallen van verschillende formaten met een totale oppervlakte van 86.000 m2. Daarnaast beschikken we over voldoende parkeergelegenheid, catering op maat en is een evenement in onze hallen makkelijk te combineren met bijvoorbeeld ons congrescentrum Media Plaza of Supernova. Voldoende ruimte dus voor ieder evenement. 

De kleinste hal kan zo'n 1500 personen huisvesten, terwijl de grootste beurshal meer dan 15.000 man kan verwelkomen. Daarnaast zijn de verschillende hallen ook naadloos aan elkaar te verbinden waardoor de mogelijkheden voor je evenement bijna eindeloos zijn. 

Wil je weten welke locatie het meest geschikt is voor jouw evenement? Neem contact met ons op voor een offerte of adviesgesprek. 

Plattegrond

Jaarbeurs helpt je aan meer dan de vierkante meters

Samen met onze klanten organiseren we onvergetelijke ervaringen en bijzondere ontmoetingen.

gameforce
Case

Tienduizenden gamers reizen af naar ultieme beleving in Jaarbeurs

Adventure games, Role-playing, Real-time strategy, bordspellen, racing...en dat allemaal op één locatie. Het was alles waar menig gamer op had gewacht. In België is het al jaren hét event voor de gamingindustrie en nu kwam de grootste gamebeurs van de Benelux naar Nederland. Koninklijke Jaarbeurs...
Lees meer
Mud Masters bij Jaarbeurs Utrecht
Case

Mud Masters indoor: Apenkooien voor volwassen in de Jaarbeurs

Wie aan een heftige work-out in de frisse buitenlucht denkt, denkt aan Mud Masters, Duizenden deelnemers die het modderige parcours bestormen, om zichzelf tot het uiterste te dwingen. Afgelopen jaar besloot de organisatie iets nieuws te doen: Mud Masters Indoor. Oprichter André Skwortsow vertelt ons meer over dit event.
Lees meer
evenementen samenwerken-Jaarbeurs-Medewerkersevent-by-MichielTon-HR97_NEW.jpg
Case

Waarom concurreren als je ook krachten kunt bundelen?

Waarom concurreren van elkaar, als je ook krachten kunt bundelen? Dat vroegen VICTAM International en VIV (onderdeel van Koninklijke Jaarbeurs) zich beide af. En toen gebeurde er iets bijzonders. De organisaties schoven aan tafel met elkaar om de mogelijkheden te bespreken om de grootschalige...
Lees meer
Dutch-comic-con-by-MichielTon-highres-86.jpg
Case

Heroes Dutch Comic Con ging van 'een succes' naar 'zéér succesvol' in Jaarbeurs

Grote publiekstrekkers met maar liefst 40.000 te verwachten bezoekers, kiezen overtuigd voor Jaarbeurs. In 2019 mocht Heroes Dutch Comic Con zich weer tot een van die grote evenementen in Utrecht rekenen. Volgens organisator Boet Havenaar is Heroes Dutch Comic Con met name de jaren in Jaarbeurs doorgegroeid ‘van succesvol naar zéér succesvol’.
Lees meer
20210420_1055_KPN_TheDigitalDutch_LowRes_
Case

The Digital Dutch 2021: 6.000 virtuele deelnemers in Jaarbeurs

‘Go big, or go home’ moet KPN hebben gedacht. De vorige editie van The Digital Dutch was al een sensatie die de boeken inging als ongekend spectaculair. Dit jaar ging de organisatie nóg een stapje verder. Alle Welling, organisator van het event en vakmanager KPN: ‘We hebben de lat voor volgend jaar wel héél hoog gelegd.’
Lees meer
Busines Case A State Of Trance 2019
Case

A State Of Trance 2019 - Zo groeit je event van 4.000 naar 35.000 bezoekers

In februari verzamelden tienduizenden fans zich om hun passie voor trancemuziek te delen in Jaarbeurs. Ook dit jaar was het jaarlijkse ‘feestje’ van Armin van Buuren een groot succes. Ruim 35.000 bezoekers uit maar liefst 100 verschillende landen, gingen los op hun favoriete muziek. De organisatie vertelt ons hoe ze zo’n groot event elk jaar weer succesvol kunnen realiseren en hoe je meegroeit met de groei van je event.
Lees meer

De ideale locatie voor jouw evenement

Voor grote evenementen is het belangrijk om een locatie uit te kiezen die goed bereikbaar is, zodat alle bezoekers er gemakkelijk met hun eigen gekozen vervoer kunnen komen. Jaarbeurs is één van de meest centrale evenementenlocaties van Nederland en daarom dé ideale plek om jouw evenement te organiseren.

Jouw doelgroep kan eenvoudig vanuit heel Nederland via Utrecht Centraal naar de locatie reizen. Ook voor mensen die per auto komen is er voldoende parkeergelegenheid op ons eigen terrein. 

Jaarbeurs venue located heart of the Netherlands.png