Fleet Expo 2023

Locatie
Beurs- en congresgebouw
Datum
-

Fleet Expo is dé vakbeurs voor professionals in fleet en mobiliteit, van bestelauto’s en personenauto’s tot en met andere mobiliteitsoplossingen.

Ruim duizend fleet- en mobiliteitsmanagers komen op woensdag 15 november om te netwerken en zich te laten inspireren en informeren via tal van inhoudelijke sessies en beurspartners. Deze ruim 60 beurspartners tonen op hun stand de laatste innovaties op het gebied van mobiliteit: van telematicatoepassingen tot en met vervoermiddelen. Netwerken met honderden collega-mobiliteitsprofessionals, een overzicht van de nieuwste producten en diensten van meer dan 60 toonaangevende marktpartijen, en diverse topsprekers die hun visie geven op de mobiliteit van de toekomst: Daarvoor is Fleet Expo 2023.

Het grootste vakevenement voor mobiliteitsprofessionals in Nederland vindt dit jaar plaats op 15 november 2023 in Jaarbeurs Utrecht, gelijktijdig met Tankstation Vakbeurs en Taxi Expo. Naast de beursvloer zijn er kennissessies en andere activiteiten op en rondom de beursvloer. Ontmoet ruim duizend andere fleet- en mobiliteitsmanagers en laat u inspireren. Bent u er dit jaar ook bij?

Boek je hotel voor dit event