Tankstation Vakbeurs 2023

Locatie
Beurs- en congresgebouw
Datum
-

De Tankstation Vakbeurs, hét grootste vakevenement voor de tankstation op gebied van tanken, laden, carwash, shoppen en nog veel meer.

Op 15 en 16 november 2023 vindt de Tankstation Vakbeurs plaats in Jaarbeurs Utrecht, gelijktijdig met Fleet en Taxi Expo. De Tankstation Vakbeurs is het grootste vakevenement voor de tankstationbranche in Nederland en België.

Op de beursvloer presenteren we dit jaar voor het eerst het Laad(infra), H2 en LNG plein, een apart gedeelte waar aanbieders en leveranciers van alternatieve brandstof oplossingen voor mobiliteit zich kunnen presenteren. Daarnaast is er natuurlijk ruimte voor brandstof, out-of-home (non) food en niet te vergeten, het congres. Jaarlijks bezoeken meer dan 2.500 ondernemers, eigenaren en managers beide beursdagen. Deelname is gratis. Houd 15 en 16 november dus vrij in uw agenda!

Dit jaar nieuw op de Tankstation Vakbeurs, het Energieplein! Op de beursvloer van de Tankstation Vakbeurs presenteren we dit jaar voor het eerst het “Laad(infra), H2 en LNG Plein”, een apart gedeelte waar aanbieders en leveranciers van alternatieve brandstofoplossingen voor mobiliteit zich kunnen presenteren aan de bezoekers van de beurs.

Boek je hotel voor dit event