Autoverhuurbedrijf Hertz opent vestiging bij Koninklijke Jaarbeurs 

Autoverhuurbedrijf Hertz opent vestiging bij Koninklijke Jaarbeurs 

Utrecht, 11 september 2023 – Autoverhuurbedrijf Hertz opent in samenwerking met Koninklijke Jaarbeurs een nieuwe vestiging in Utrecht: Hertz Utrecht Jaarbeurs. De vestiging bevindt zich in het entreegebied van het Beurs- en congresgebouw van Jaarbeurs op loopafstand van Utrecht Centraal.

Jeroen van Hooff, CEO Koninklijke Jaarbeurs: “Jaarbeurs is ruim 105 jaar geleden in Utrecht opgericht om handel en nijverheid te bevorderen. Nu meer dan 105 jaar later, vormt dit ideaal nog steeds het fundament van Jaarbeurs. Ik ben verheugd dat een mooi bedrijf als Hertz ervoor kiest om op een strategische locatie, vlakbij het centraal station, een vestiging bij Jaarbeurs te openen. Het huren van een auto kan, in combinatie met het reizen met de trein, een goed duurzaam alternatief zijn voor het hebben van een eigen auto. Daar komt bij dat Hertz één van de grootste elektrische huurvloten in Europa heeft. Dit ligt in lijn met onze weg naar CO2-neutraliteit en past in de strategie en ambitie van Jaarbeurs om de meest duurzame organisator en facilitator van Europa te worden.”

“In het verleden was Hertz al gevestigd aan het Jaarbeursplein. Door een herinrichting van het plein moesten we in 2011 naar een andere locatie verhuizen. Het was voor ons al een langere tijd een wens om terug te komen naar deze strategische locatie tegenover het Centraal Station. Rondom Jaarbeurs komt een nieuwe woonwijk: Beurskwartier. Deze wijk richt zich op bewoners die de voorkeur geven aan lopen, fietsen, OV en deelautogebruik ten opzichte van autobezit. Een huur- of deelauto rijden is een duurzame en milieuvriendelijke keuze. Hertz investeert voortdurend in de uitbreiding van de elektrische vloot. Voor Hertz zijn de aankopen van elektrische auto’s een belangrijk element voor de verduurzaming van het bedrijf” vult Eric Siewers, General Manager van Hertz Benelux, aan.

Hertz Utrecht Jaarbeurs is geopend vanaf 11 september 2023.