Jaarbeurs Beatrix Theater congres evenement Utrecht

Beatrix Theater

Het Beatrix Theater: Koninklijke sfeer, ultieme gastvrijheid. Met zijn oplopende theateropstelling staat de spreker centraal en hebben je gasten vanuit elke hoek een prachtig zicht op het podium. Glamour en comfort in één.

Tot 1.500 personen

In het Beatrix Theater kun je maximaal 1.500 gasten een plek in het theater geven

Exclusieve congreslocatie

Organiseer jouw zakelijke congres in het Beatrix Theater. Inclusief aangrenzende expositieruimte

Persoonlijke service

Krijg professionele begeleiding en extra services op maat.

Locatie naast Utrecht Centraal

Het Beatrix Theater bevindt zich naast Utrecht Centraal Station

In de spotlights in het Beatrix Theater congrescentrum

Het Beatrix Theater is naast het adres voor musicals en concerten dé plek voor zakelijke evenementen, beurzen en congressen. Met de grote theaterzaal en de prachtige Maurits Foyer is het Beatrix Theater één van de grootste theaters van Nederland. Voor een succesvol evenement kies je voor de allure en indrukwekkende capaciteit van de theaterzaal in het Beatrix Theater.

De imposante foyer en vervolgens het wauw-gevoel. Er is moeite gedaan om een bijzondere locatie te kiezen, dat gevoel krijgen jouw gasten wanneer ze het Beatrix Theater binnenkomen. Als organisator sta je hiermee gelijk met 1-0 voor.

Jaarbeurs Utrecht Congrescentrum Beatrix Theater Mies Bouwman Foyer

Feiten en cijfers Beatrix Theater

Bekijk onze interactieve plattegrond om een nog beter beeld te krijgen van de faciliteiten, omvang en ruimtes. 

MVO Nederland - Dag voor DoenDenkers Jaarbeurs Beatrix Theater Utrecht Duurzaam evenement

Beatrix Theater capaciteit en toegankelijkheid

Afhankelijk van de wensen vind je hiernaast de maximale capaciteit in het Beatrix Theater en de aangrenzende foyers, zalen en bars. In totaal is het Beatrix Theater geschikt voor 1.500 bezoekers. Neem contact op met onze accountmanagers om de juiste keuze voor jouw evenement te maken, of download onze brochure. We denken graag met je mee.

Het Beatrix Theater is te vinden naast Utrecht Centraal Station, met entree aan het Jaarbeursplein. De verschillende zalen en voorzieningen zoals garderobe en toiletten zijn allen toegankelijk voor mindervalide bezoekers via liften en ramps. Voor mindervalide bezoekers zijn er aparte toiletvoorzieningen aanwezig. De theaterzaal heeft een aantal rolstoelplaatsen en is ook toegankelijk voor scootmobielen.

Ben je op zoek naar een plattegrond van het Beatrix Theater? Klik op de knop hieronder en ontdek de mogelijkheden.

Capaciteit Beatrix Theater opstellingen congrescentrum - Jaarbeurs Utrecht

Jaarbeurs helpt je aan meer dan alleen vierkante meters

Kelly van der Velden

We helpen je graag

Accountmanager Kelly

Op zoek naar een congreslocatie in Utrecht? Het Beatrix Theater is de ideale plek voor jouw zakelijke congres.

Meer weten over het Beatrix Theater? Neem contact met mij op voor alle mogelijkheden. Of kom langs en ervaar zelf de vele mogelijkheden.

events@jaarbeurs.nl  +31(0)30 295 58 81

Slimme combinaties en mogelijkheden in het Beatrixgebouw

Naast de grote zaal heeft het Beatrix Theater verschillende plekken voor breakout-sessies, VIP-ontvangsten of aparte borrels maar ook voor een complete beurs! Grenzend aan de Maurits Foyer ligt de 2400 vierkante meter grote Expozaal. Daarnaast kun je in de Jaarbeurs MeetUp vergaderruimtes en de verschillende horecagelegenheden in het Beatrixgebouw ook goed terecht.

Samen delen, informeren en inspireren; dat is wat wij samen met onze relaties beogen. Dát is het Beatrix Theater. Welkom in één van de grootste theaters van Nederland.

Jaarbeurs Expozaal - Beatrix Theater - evenementenlocatie Utrecht

Samen maken wij jouw evenement een succes

Organiseer jouw bijzondere evenement in het Beatrix Theater. Jouw eigen accountmanager zet zich samen met het hele Jaarbeurs-team in om er voor te zorgen dat jouw gasten met een brede glimlach op gezicht naar huis gaan. We denken met je mee over de inrichting, catering invulling, techniek, en uitvoering en werken samen met jou toe naar het behalen van jouw doelen. We kunnen je hiervoor in contact brengen met relevante partners uit ons netwerk en we creëren nieuwe kansen en groeimogelijkheden.

Geef je doelstelling en wensen aan ons door en wij regelen het voor je. Bij aankomst staat alles voor je klaar in de juiste opstelling en met de gewenste aankleding. En tijdens jouw event is een meetinghost aanwezig die voor je klaar staat en al jouw vragen beantwoord. 

Jouw bijzondere evenement in het Beatrix Theater

Bekijk alle ruimtes van het Beatrix Theater