Media Plaza - Auditorium congreslocatie symposium utrecht eventlocatie

Media Plaza

Media Plaza is een veelzijdig congrescentrum in Utrecht waar je je even in een andere wereld waant.

Capaciteit tot 650 personen

In Media Plaza kunnen maximaal 650 personen deelnemen aan jouw congres.

Moderne congreslocatie

Organiseer jouw productpresentatie, netwerkevent, workshop of bijeenkomst in één van de vele congreszalen.

Persoonlijke service

Krijg professionele begeleiding en extra services op maat.

Locatie naast Utrecht Centraal

Media Plaza bevindt zich op loopafstand van Utrecht Centraal Station.

Uniek, innovatief en inspirerend congrescentrum

De unieke congreszalen van Media Plaza nodigen uit tot creativiteit en laten je tot nieuwe inzichten komen. Het congrescentrum is te vinden op de tweede verdieping van het Jaarbeurs beurs- en congresgebouw en is op te splitsen in twee gebieden met de meest moderne zalen.

Het Polargebied bestaat uit een warme ontvangstruimte, de grote strak vormgegeven Polar congreszaal en acht omliggende sessiezalen.

Het Auditoriumgebied daarentegen heeft nog meer verschillende soorten congres- en vergaderzalen, zoals het kleurrijke Auditorium, de Shuttle, de Barzone foyer en verschillende break-out rooms.

Jaarbeurs Media Plaza Utrecht loopbrug (1).jpg

Capaciteit en toegankelijkheid Media Plaza

Afhankelijk van de wensen vind je hiernaast de maximale capaciteit van zowel het Polargebied als het Auditoriumgebied in congrescentrum Media Plaza, inclusief de aangrenzende foyers en losse zalen. In totaal is het Polargebied geschikt voor 650 bezoekers en het Auditoriumgebied is geschikt voor 200 deelnemers.

Het congrescentrum is te vinden op de tweede verdieping van het Jaarbeurs beurs- en congresgebouw. De zalen en voorzieningen zoals garderobe en toiletten zijn bereikbaar per lift of roltrap en allen toegankelijk voor rolstoelgebruik. Voor mindervalide bezoekers zijn er aparte toiletvoorzieningen aanwezig.

Neem contact op met onze accountmanagers om de juiste keuze voor jouw evenement te maken, of download onze brochure. We denken graag met je mee.

Capaciteit Media Plaza totaal opstellingen congrescentrum - Jaarbeurs Utrecht
Fleur van den Berg

We helpen je graag

Accountmanager Fleur

Op zoek naar een congreslocatie in Utrecht? Media Plaza heeft veelzijdige zalen voor jouw evenement.

Meer weten? Neem contact met mij op voor alle mogelijkheden. Of kom langs en ervaar zelf de vele mogelijkheden van ons congrescentrum.

events@jaarbeurs.nl  +31(0)30 295 58 81

Feiten en cijfers Polargebied

Bekijk onze interactieve plattegrond om een nog beter beeld te krijgen van de faciliteiten, omvang en ruimtes. 

Congressen organiseren in Jaarbeurs Utrecht - Media Plaza

Feiten en cijfers Auditoriumgebied

Bekijk onze interactieve plattegrond om een nog beter beeld te krijgen van de faciliteiten, omvang en ruimtes. 

congreszaal auditorium symposium organiseren utrecht

Bij Jaarbeurs krijg je meer dan alleen de vierkante meters

Cases

Vakbeurs Openbare Ruimte
Case

Jaarbeurs en Vakbeurs Openbare Ruimte: samen naar succes

Verdubbeld in oppervlakte. Dát gebeurde er toen ExpoProof besloot om de Vakbeurs Openbare Ruimte te verplaatsen naar de hallen van Koninklijke Jaarbeurs. Wat volgt is een nauwe samenwerking waar ‘begrip voor elkaars situatie’ de boventoon voert. Marcel Beelen, COO ExpoProof, vertelt er meer over.
Lees meer
Geheugenpolidag
Case

Kracht van vertrouwdheid: Jaarbeurs als gastheer van Geheugenpolidag

‘Dit voelt weer als thuiskomen’ zegt Ellis Verpoort, projectmanager van Congress Care, als ze weer bij Koninklijke Jaarbeurs binnenstapt. Sinds een paar jaar organiseert Congress Care in opdracht van Nederlands Geheugenpoli Netwerk (NGN) elk jaar in de eerste week van november, de Geheugenpolidag bij Jaarbeurs. Ze is nog steeds blij met de keuze voor de congreslocatie in Utrecht.
Lees meer
WHO congres Beatrix Theater Jaarbeurs
Case

WHO congres schittert in Beatrix Theater van Jaarbeurs

Utrecht: Heart of Health. Dé regio waar we samenwerken aan een gezondere, duurzame toekomst. Dat is ook wereldwijd niet onopgemerkt gebleven, want afgelopen november was Utrecht de gastheer van het internationale European Healthy Cities Network Conference. Het congres vond plaats op meerdere dagen en bij verschillende locaties, waaronder Koninklijke Jaarbeurs. Elke dag startte het programma in het rode pluche van het Beatrix Theater. We blikken terug met Miriam Weber, healthy city coordinator bij gemeente Utrecht.
Lees meer
IPON 24 Reshift
Case

Een dik decennium samenwerken: de band tussen Reshift en Jaarbeurs

Betrouwbaarheid. Dát is wat Anita de Jonge, projectmanager bij Reshift, het meest waardevol vindt aan samenwerken met Koninklijke Jaarbeurs. Al meer dan vijftien jaar organiseert het bedrijf uit Haarlem events in Utrecht. En dat blijven ze doen. Inmiddels organiseren ze drie keer per jaar een congres in Supernova en een tweejaarlijkse vakbeurs, IPON, in de hallen.
Lees meer
SocialToday Event in Beatrix Theater
Case

Frankwatching SocialToday Event 2024: de toekomst van social media

Hoe kan je een evenementenruimte voor je laten werken? Laila van der Linden, Eventmanager bij Frankwatching, vertelt hoe zij de MeetUp-locaties van het Beatrixgebouw complementeerde aan het Beatrix Theater tijdens het SocialToday Event 2024. "De locaties hebben echt bijgedragen aan het succes!''
Lees meer
Helen Dowling Instituut - benefietgala
Case

Helen Dowling Instituut organiseert benefietgala voor de derde keer in de Polarzaal

Centrale ligging, ruime parkeermogelijkheden en een zaal waar je werkelijk alle kanten mee uit kunt. Het Helen Dowling Instituut hield de afgelopen drie jaar haar benefietgala Aan Tafel Met in de Polarzaal van Jaarbeurs. “Deze witte zaal is als een blanco schilderspalet waar je zelf vorm en kleur aan kunt geven, ideaal voor een event.”
Lees meer

Samen maken wij jouw evenement een succes

Organiseer jouw evenement in congrescentrum Media Plaza. Jouw eigen accountmanager blijft jouw aanspreekpunt en zet zich samen met het hele Jaarbeurs-team in om er voor te zorgen dat jouw gasten met een brede glimlach op gezicht naar huis gaan.

We denken met je mee over de inrichting, catering invulling, techniek, en uitvoering en werken samen met jou toe naar het behalen van jouw doelen. We kunnen je hiervoor in contact brengen met relevante partners uit ons netwerk en we creëren nieuwe kansen en groeimogelijkheden.

Geef je doelstelling en wensen aan ons door en wij regelen het voor je

Congressen organiseren in Jaarbeurs Utrecht

Bekijk alle zalen en ruimtes van Media Plaza